nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Aankleden en omkleden een vanzelfsprekendheid? Aankleden en omkleden een vanzelfsprekendheid?
Aankleden en omkleden is een belangrijke en vaak noodzakelijke handeling die iedereen dagelijks uitvoert, soms meerdere keren per dag. Heel van zelf sprekend?

Of toch niet? 
Helaas is dit niet voor iedereen even vanzelf sprekend. Voor sommige kan het aankleden,  uitkleden of omkleden een enorme opgave zijn.
Minder mobile personen of personen met een beperking vinden heel moeilijk goedpassende alledaagse kleding in de reguliere kledingwinkels.
Daarnaast is er een steeds groter wordende  groep waarbij, door bijvoorbeeld dementie/Alzheimer het verstandelijk vermogen achteruit gaat en het gedrag veranderd. Soms resulteert dit in het te pas en onpas uitkleden of het plukken aan ondergoed of incontinentie materiaal.
Tevens ontlast onze kleding, door slim aangebrachte extra ritsluitingen, het verzorgend personeel als deze bedlegerige personen moeten omkleden en bied de drager in deze situatie maximaal comfort.
Het assortiment aan kleding is daarnaast ontworpen en geschikt voor personen die een beroerte of een verlamming hebben gehad, gebroken ledematen hebben, somatisch ziek zijn en voor iedereen die rolstoel gebonden is of een beperkte mobiliteit van de ledematen heeft, inclusief patiënten die aan spiercontractuur lijden.
 
De kleding is ontworpen als normale kleding, maar met openingen, ritssluitingen, drukknoppen, enz. in de naden of op de rug, die ervoor zorgen dat de kleding met zo min mogelijk inspanning gemakkelijk aan- of uit te trekken is met maar een fractie van de inspanning die bij “normale” kleding nodig is.
 
Hoe fijn is het om mensen vooruit te helpen met onze aangepaste kleding! In komende blogs zullen we ingaan op de verschillende productgroepen zoals onze aangepaste broeken, blouses, overhemden, polo’s, plukpakken/hansops, rolstoeljassen enz. houdt de website dus goed in de gaten en hopelijk mogen wij u ook als onze klant verwelkomen.
 
  D. de Laat     27-03-2019 20:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.