X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...


Dames en heren pantalons en broeken

De aangepaste (heren en dames) pantalons en broeken zijn voorzien van diverse "ontzorgende" aanpassingen. Voorbeelden van de slimme aanpassingen zijn bijvoorbeeld de Zitsnit, elastische band, ritsen in de broekspijp, ect. Het doel van de aangepaste broek is om maximaal comfort en kwaliteit te bieden en daarnaast de gebruiker (veelal gebruik makend van een rolstoel) of eventuele verzorgers het aan en uitkleden zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wat is een Zitsnit?
Een Zitsnit wil zeggen dat de broek beschikt over een verhoogd rugpand, een verlaagde voorkant en verlengde broekspijpen. Deze doordachte aanpassingen bieden een uitkomst voor mensen die minder mobiel of aan een rolstoel gebonden zijn en vaak in een zittende positie verkeren. De Zitsnit aanpassing is dus een uitkomst voor de zorgvrager.

Wat zijn de voordelen van een aangepaste broek met Zitsnit?

  • De extra verhoogde rugpand (achterkant van de broek) zorgt er voor dat de rug ook in de zittende houding goed bedekt blijft.
  • De voorkant van de broek bevat juist minderstof waarood de broek niet gaat "poffen" in de zithouding.
  • De broekspijpen zijn langer waardoor in de zithouding de enkels nog steeds lekker bedekt blijven en toch nog mooi op de schoen vallen.
Net deze kleine aanpassingen aan onze broeken en pantalons maken onze producten uniek!