X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bestelling retour sturen?

Ondanks dat we alleen mooie en goede producten verkopen en daar over deskudig advieseren toch iets terug sturen (retour & herroepingsrecht)? Uiteraard geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aangepastekledingkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om de retour in behandeling te nemen dient er een (kopie) van de factuur bij de retour zending te worden gevoegd, met hier op het IBAN-nummer vermeld waarop het aankoopbedrag moet worden terug gestort. 

Eventueel kunt u hier het model formulier herroeping/retour vinden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt de producten niet retour sturen als deze speciaal voor u zijn gemaakt.

Hierboven zijn de wettelijke normen gehanteerd, uiteraard staat het ons vrij om in het voordeel van de klant af te wijken laugh