X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...

Plukpak (hansop)
Kleding uit één stuk met een rits op de rug en optioneel nog extra ritsen in bijvoorbeeld het kruis of broekspijpen, dat zijn de 4care plukpakken. De 4care plukpaken worden in de volksmond ook wel hansopje, plukpak, smeerpak of PDL kleding, genoemd. Plukpakken zijn een uitkomst voor personen die ‘s nachts onbedoeld hun kleding uittrekken of aan het incontinentiemateriaal zitten. Onze 4care plukpakken zijn unisex en dus geschikt voor dames en heren, maar ook hebben we speciale kinderplukpakken.

Bij problematiek rond smeergedrag of plukgedrag biedt een plukpak uitkomst. Een hansop of plukpak uit één stuk zorgt dat de drager niet kan plukken aan het ondergoed of aan het incontinentiemateriaal.

Door de grote variatie aan modellen, uitvoeringen, designs, kleuren en maten is er voor iedereen een mooie en geschikte plukpak voor zowel de mannen, dames als kinderen.
Voor de warme zomerdag zijn er Plukpakken met korte pijpen en korte mouwen en de plukpakken zijn leverbaar in verschillende diktes kwaliteitsstoffen.

Maar ook voor gewoon personen die een hekel hebben aan een blote rug in de nacht is een plukpak uit één stuk een uitkomst.

Verschillende soorten plukpakken?
Een plukpak is minder mode gevoelig, maar dit hoeft niet te betekenen dat een plukpak niet modieus hoeft te zijn. We bieden een breed aanbod van verschillende soorten 4care plukpakken. Lange mouwen of korte mouwen? Lange pijpen of korte pijpen? Tal van kleuren en designs en bovendien leverbaar in 3 verschillende soorten stoffen: Tricot, Jersey, Badstof.

Plukpak met rits op rug
Deze “standaard” plukpakken zijn voorzien van een ritssluiting op de rug en zo ontworpen dat er extra ruimte voor incontinentiemateriaal is. De rits is voorzien van een ritsbeleg. Hierdoor wordt voorkomen dat de rits met de huid in aanraking komt of dat er haren tussen de rits komen. De plukpak voorkomt plukgedrag, uitkleden en smeren.

Plukpak met ritssluiting op rug + in het kruis
Ten opzichte van het basis model plukpak heeft deze plukpak een extra rits in het kruis/pijpen.
De  extra ritssluiting in het kruis zorgt ervoor dat iemand snel en eenvoudig verschoond kan worden. Ook de extra ritssluiting heeft een ritsbeleg zodat er geen contact met de huid is en er geen haren tussen de rits komen. Hierdoor wordt voorkomen dat de rits direct met de huid in aanraking komt en dat er eventueel haren tussen de rits kunnen komen. Net als bij al onze andere plukpakken is ook bij deze plukpak in het ontwerp rekening gehouden voor extra ruimte voor incontinentie materiaal of een volwassenen luier. De plukpak voorkomt plukgedrag, uitkleden en smeren.

Waarom zou ik een plukpak aanschaffen?
Een plukpak kent veel voordelen, hieronder sommen we er een aantal op. De voordelen gelden kunnen van toepassing zijn voor de drager, maar ook voor de zorgverlener die zo zorgvrij mogelijk de zorg kan leveren.

  • Een Plukpak is de verademing  voor de onrustige slaper.
  • Een plukpak voorkomt uitkleden.
  • Een plukpak voorkomt dat de drager aan het incontinentie materiaal/luier komt.
  • Een plukpak maakt het verschonen gemakkelijker.
  • Beperkt het aantal tillende handelingen en aantal handelingen van de zorg professional.
Voor wie bied een plukpak uitkomst?
Zoals hierboven reeds aangegeven kan een plukpak veelzijdig worden toegepast.  De 4care plukpakken zijn o.a. geschikt voor:
  • Dementerende (Alzheimer) personen.
  • De onrustige slaper.
  • Bij gedragsproblemen.
  • Personen met een hekel aan een blote rug.
  • Een modieus plukpak willen.
Waar kan ik het best een plukpak bestellen?
4care plukpakken kunt u het best in onze webwinkel www.aangepastekledingkopen.nl bestellen.
Naast deskundige medewerkers die voor u klaar staan voor advies bieden wij namelijk de laagste prijsgarantie op onze 4care kleding. Tevens Leveren wij snel uit voorraad en wordt de bestelling netjes bij u thuis bezorgd. Naast plukpakken vind u in onze webshop een groot aanbod aan andere aangepaste kleding.