X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...

Hansop (plukpak)
Kleding uit één stuk met een rits op de rug en optioneel nog extra ritsen in bijvoorbeeld het kruis of broekspijpen, dat zijn de 4care hansops. De 4care hansops worden in de volksmond ook wel hansopje, plukpak, smeerpak of PDL kleding, genoemd. Hansops zijn een uitkomst voor personen die ‘s nachts onbedoeld hun kleding uittrekken of aan het incontinentiemateriaal zitten. Onze 4care hansops zijn unisex en dus geschikt voor dames en heren, maar ook hebben we speciale kinderhansops.

Bij problematiek rond smeergedrag of plukgedrag biedt een hansop uitkomst. Een hansop of plukpak uit één stuk zorgt dat de drager niet kan plukken aan het ondergoed of aan het incontinentiemateriaal.

Door de grote variatie aan modellen, uitvoeringen, designs, kleuren en maten is er voor iedereen een mooie en geschikte hansop voor zowel de mannen, dames als kinderen.
Voor de warme zomerdag zijn er Hansops met korte pijpen en korte mouwen en de hansops zijn leverbaar in verschillende diktes kwaliteitsstoffen.

Maar ook voor gewoon personen die een hekel hebben aan een blote rug in de nacht is een hansop uit één stuk een uitkomst.

Verschillende soorten hansops?
Een hansop is minder mode gevoelig, maar dit hoeft niet te betekenen dat een hansop niet modieus hoeft te zijn. We bieden een breed aanbod van verschillende soorten 4care hansops. Lange mouwen of korte mouwen? Lange pijpen of korte pijpen? Tal van kleuren en designs en bovendien leverbaar in 3 verschillende soorten stoffen: Tricot, Jersey, Badstof.

Hansop met rits op rug
Deze “standaard” hansops zijn voorzien van een ritssluiting op de rug en zo ontworpen dat er extra ruimte voor incontinentiemateriaal is. De rits is voorzien van een ritsbeleg. Hierdoor wordt voorkomen dat de rits met de huid in aanraking komt of dat er haren tussen de rits komen. De hansop voorkomt plukgedrag, uitkleden en smeren.

Hansop met ritssluiting op rug + in het kruis
Ten opzichte van het basis model hansop heeft deze hansop een extra rits in het kruis/pijpen.
De  extra ritssluiting in het kruis zorgt ervoor dat iemand snel en eenvoudig verschoond kan worden. Ook de extra ritssluiting heeft een ritsbeleg zodat er geen contact met de huid is en er geen haren tussen de rits komen. Hierdoor wordt voorkomen dat de rits direct met de huid in aanraking komt en dat er eventueel haren tussen de rits kunnen komen. Net als bij al onze andere hansops is ook bij deze hansop in het ontwerp rekening gehouden voor extra ruimte voor incontinentie materiaal of een volwassenen luier. De hansop voorkomt plukgedrag, uitkleden en smeren.

Waarom zou ik een hansop aanschaffen?
Een hansop kent veel voordelen, hieronder sommen we er een aantal op. De voordelen gelden kunnen van toepassing zijn voor de drager, maar ook voor de zorgverlener die zo zorgvrij mogelijk de zorg kan leveren.

  • Hansop is de verademing  voor de onrustige slaper.
  • De hansop voorkomt uitkleden.
  • Een hansop voorkomt dat de drager aan het incontinentie materiaal/luier komt.
  • De hansop maakt het verschonen gemakkelijker.
  • Beperkt het aantal tillende handelingen en aantal handelingen van de zorg professional.
Voor wie bied een hansop uitkomst?
Zoals hierboven reeds aangegeven kan een hansop veelzijdig worden toegepast.  De 4care hansops zijn o.a. geschikt voor:
  • Dementerende (Alzheimer) personen.
  • De onrustige slaper.
  • Bij gedragsproblemen.
  • Personen met een hekel aan een blote rug.
  • Een modieus hansop willen.
Waar kan ik het best een hansop bestellen?
4care hansops kunt u het best in onze webwinkel www.aangepastekledingkopen.nl bestellen.
Naast deskundige medewerkers die voor u klaar staan voor advies bieden wij namelijk de laagste prijsgarantie op onze 4care kleding. Tevens Leveren wij snel uit voorraad en wordt de bestelling netjes bij u thuis bezorgd. Naast hansops vind u in onze webshop een groot aanbod aan andere aangepaste kleding.