X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...

Aangepaste body's voor volwassenen

Functioneel. Sterk. Doordacht. En nooit meer een blote rug. De ene body is de andere niet. Daarom presenteert www.aangepastekledingkopen.nl een reeks aangepaste body's die even omvangrijk is als kwalitatief.

Aangepaste body's voor volwassenen. Aangepaste body's ontworpen met oog voor details. Zoals het rugpand en kruis, die ruimte laten voor incontinentiemateriaal. Of de beperkte armuitsnijding van de aangepaste body, die het zelf uitkleden bemoeilijkt.

Ondergoed (body) uit één geheel zorgt voor comfort op plaatsen waar het het meeste nodig is. De rits en drukkers van de aangepaste body's zijn extra verstevigd. Terwijl het lopertje van de rits doorloopt tot in het kuiltje van de nek, waar het geen ongemak kan veroorzaken. Aan alles is in het ontwerp van deze body's gedacht. Daardoor zijn de aangepaste body's ook geschikt voor mensen met contracturen en afweerreacties.

Voor de juiste maat vindt u bij de producten of onder "downloads" een pdf-bestand met een matentabel en/of probleemanalyse stroomschema.

De body's zijn unisex en dus geschikt voor zowel dames als heren