X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.


Anti-scheur body's, scheurpak, anti-scheur overall, smeerpakken?

Allemaal verschillende termen die worden gebruikt. Wij noemen ze anti-scheurbody's of scheurpak en deze zijn geschikt voor mensen met gedragsproblemen waaronder scheurgedrag, uitkleden, plukken of smeren. Uiteraard zit de ritsluiting van het scheurpak op de rug zodat het al moeilijk is om bij de rits te komen.  Daarnaast is de rits van het anti-scheurpak aan de bovenzijde voorzien van een lipje met drukknoop of ring voor slotje om het openen van de rits nog moeilijker (of onmogelijk) te maken.

Als de anti-scheurbody's en/of scheurpakken nieuw zijn kunnen deze wat stroef en schurig aanvoelen door het gebruik van de extra sterke stof. Na enkele keren wassen verdwijnt dit vanzelf.
De naden van een scheurpak zijn van binneuit helemaal verstevigd. Bovenstaand maakt dat het scheurpak moeilijk kappot te krijgen is.

De scheurpakken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: lange of korte mouwen, lange of korte pijpen, met of zonder mouwen.
De stof van het antischeurpak bestaat uit 67% polyester en 33% katoen.
Uiteraard zijn ze ook leverbaar in verschillende kleuren en maten. 

Let u wel op dat anti-scheurbody's met ring voor slotje mogen alleen gebruikt worden wanneer hiervoor een protocol is opgenomen door de zorginstelling.